Teknikk og Industriell produksjon

Skap bransjens beste servicebedrift

Hvordan tror du fremtidens biler vil bli?

Kommer de til å bli ladet trådløst fra veibanen? Vil de gå på hydrogen? Vil de være selvkjørende? Uansett hva fremtiden bringer vil folk ha behov for mobilitet. I Bilia får du jobbe med kvalitetsmerker som BMW, Volvo, MINI, Toyota og Lexus, og vi har bilanlegg spredd over hele Østlandet og Trøndelag.

Bilia i Norge er en del av Nordens største bilkjede, og vi er i vekst. Vår aller viktigste fokus er høy grad av personlig service. Derfor tilbyr vi Bilia-kunder sin egen personlige servicetekniker. Serviceteknikeren er kundens kontaktpunkt hos verkstedet, og har det fulle og hele ansvaret for både kunden og bilen.

Dette betyr at hver kunde får sin egen ekspert på verkstedet som blir godt kjent med både kundens behov og bilen. Dette unike konseptet gir våre teknikere en varierende og stimulerende hverdag. Våre dyktige teknikere utvikler ferdigheter innen bilfag, kundehåndtering, salg, IT og administrativt.

Hva kan jeg jobbe med hos Bilia?

Vi trenger engasjerte medarbeidere som enten har eller ønsker å utvikle sin kompetanse innenfor alle våre virksomhetsområder. To av de største virksomhetene i Bilia er bilsalg og servicemarked, og servicemarkedet består av verksted og delesalg. I tillegg har vi et bredt spekter av stillinger innen kontor og administrasjon.

Eksempler på stillinger i våre verksteder:
* Personlig servicetekniker (mekaniker)
* Verkstedcoach (arbeidsleder)
* Bilskadereparatør og billakkerer
* Skaderådgiver
* Verkstedsjef

Eksempler på stillinger i bilsalg og delebutikk:
* Bilselger
* Salgssjef
* Dele- og tilbehørsselger
* Flåteselger

Eksempler på administrative stillinger:
* Logistikk
* Controlling og regnskap
* Markedsføring
* Økonomi

Bilia som arbeidsgiver

Det er viktig for oss at alle nye medarbeidere føler seg velkomne hos oss. For at man raskest mulig skal komme inn i sin nye rolle og lære mer om bedriftskulturen, blir det for alle våre nye kollegaer lagt en god plan for introduksjon i bedriften.

For å sikre at vi har tilfredse og engasjerte medarbeidere med vilje og evne til å bidra til at Bilia skal oppnå suksess, gjennomfører vi årlige målinger av både engasjement og trivsel. Vi er stolte av at våre medarbeidere gir oss svært gode tilbakemeldinger på disse målingene. At trivselen er god, gjenspeiles også gjennom vårt lave sykefravær.

Utviklingsmuligheter

Bilias store konkurransefortrinn er våre kompetente og engasjerte medarbeidere. Vi oppmuntrer våre medarbeidere til å utvikle seg gjennom intern rekruttering og faglig påfyll. Gjennom Bilia Academy tilbyr vi alle våre ledere meget gode lederutviklingsprogrammer med en praktisk tilnærming for å kunne ta i bruk ny kompetanse i sitt lederskap.

Vi samarbeider også tett med våre leverandører om faglig utvikling av selgere, salgssjefer og verkstedmedarbeidere.

Bilia er Nordens største bilforhandler-kjede med tilstedeværelse i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Nederland og Luxembourg. Selskapet har dermed gode forutsetninger for å utnytte stordriftsfordelene innenfor administrasjon, innkjøp og logistikk.

Bilia har etablert et sterkt varemerke og har salgs- og serviceanlegg med god tilgjengelighet og sterk posisjon i våre respektive markedsområder. I Norge forhandler Bilia Volvo, BMW, MINI, Toyota og Lexus.

Bilia kan tilby et unikt utvalg av varemerker, produkter og tjenester både i bilsalg og servicemarkedet. 

All virksomhet i Bilia tar utgangspunkt i konsernets kjerneverdier. Bilia skal kontinuerlig utvikle nye, attraktive konsepter og servicetjenester og anvende ny teknologi som skaper: 

- Tilgjengelighet
- Engasjement
- Unik bilopplevelse

Vil du bli en av oss?

Les mer på: www.bilia.no/jobbe-hos-bilia/