Service og samferdsel

På jobb i 210 km/t

Flytoget er kjent for et godt arbeidsmiljø, og kan tilby medarbeidere en utfordrende jobb med sikkerhet, punktlighet og service i sentrum. Kristina Maceviciute og Erik Daniel Johansson (begge 33) stortrives med både en variert og fartsfylt jobbhverdag. 

– Jeg trives godt å jobbe med mennesker. Det gjør min dagen spennende, forteller Kristina Maceviciute. I to år har hun jobbet som kundeveileder for Flytoget på både Oslo Lufthavn og Oslo S.

– Man skulle tro at jobben blir veldig rutinemessig, men når man jobber med og for mennesker blir ingen dager noen gang like, selv om oppgavene kan være de samme, smiler Kristina.

– Min viktigste oppgave er å være en god ambassadør for Flytoget gjennom å yte god service og være tilgjengelig for våre passasjerer. Det finnes mange muligheter, man kan reise med vanlig billett, reise billettløst med kredittkort eller ordne med billetter via app. Da gjelder det å se an kundens behov og finne fram til de beste løsningene for deres reise. Det handler om at våre kunder får en god opplevelse, slik at de også i fremtiden fortsetter å reise med oss, forklarer Kristina. 

Selvstendig jobb og trygt arbeidsmiljø

Mens Kristina veileder kundene, sørger Erik Daniel Johansson for at disse kommer frem til riktig tid, til riktig stasjon.

– Som flytogfører sørger jeg for at reisen skal være både sikker, punktlig og behagelig, forklarer Erik Daniel.

– Jeg studerte ved Norsk Jernbaneskole og ble ferdig autorisert som flytogfører 30. november 2016. Jeg jobbet tidligere som togvert ombord på Flytoget og fikk den gang et godt innblikk i hvordan hverdagen til flytogførere er, og det virket som en attraktiv jobb og vekket min interesse for jobben. Å være flytogfører er en selvstendig jobb med god lønn og trygt arbeidsmiljø, forteller Erik Daniel.

Fikk jobb før han var ferdig på skolen

– Jeg var i tillegg så heldig at jeg var sikret jobb allerede før jeg begynte å studere på Norsk Jernbaneskole, forteller Erik Daniel.

– Flytoget har behov for mange dyktige ansatte, og er villig til å satse på dem som står på. I mitt tilfelle anbefalte en bekjent meg å søke jobb som flytogfører hos Flytoget allerede før jeg begynte å studere, og jeg var da så heldig at jeg fikk signere ansettelsesavtale før jeg hadde tilbrakt en eneste time på skolebenken. Det gav en helt spesiell trygghet å vite at man var sikret jobb direkte etter fullført utdanning, forteller Erik Daniel.

Gode muligheter for dem som står på

– Flytoget er unik arbeidsplass med sine verdier og bedriftskultur, mener Kristina. 

– Arbeidsmiljøet er preget av at det stilles gjensidige krav, og at gode prestasjoner synliggjøres. Om man er engasjert og har stå-på-vilje, har man altså mange muligheter i Flytoget til både å utvikle seg og komme seg opp og frem, avslutter Kristina.

Flytoget AS er en av Norges sterkeste  merkevarer.

Flytoget skal tilby det beste transporttilbudet til og fra Oslo Lufthavn med vekt på sikkerhet, punktlighet og service. I 2017 hadde Flytoget 6,3 millioner reisende, en punktlighet på 96 prosent og en kundetilfredshet på 97 prosent. 

Vi jobber hele tiden for å bli litt bedre. Vi gir oss aldri. For når alt kommer til alt er historien om Flytoget bare en begynnelse. Og vi håper du vil være med på fortsettelsen.

Er du interessert i mer informasjon om Flytoget og ledige stillinger, kan du gå inn på: http://flytoget.no/Om-Flytoget/Jobb-i-Flytoget

Kontaktinfo:

Flytoget AS
Biskop Gunnnerus gate 14, Posthuset, 0185 OSLO
Nett: www.flytoget.no