Kreativt

Attention!!

Gratulerer! Det at du leser dette kan være første steg til å bli Vecora’s neste intern eller utplasseringselev. Vecora er et digitalbyrå og totalleverandør innen markedsføring – og kanskje din fremtidige arbeidsgiver. Kom deg på nett og fyr avgårde en søknad!

Synlighet! Synlighet! Synlighet! Som digitalbyrå er det vår plikt og ekspertise å veilede våre kunder i kampen om oppmerksomhet. Vi hever kvaliteten på innhold i sosiale medier og på nettsider. Vi skviser maks ut av kronene som brukes på annonsering for maks resultat. Vi tilbyr kreative løsninger innen web, trykksaker og design – alt mens våre rådgivere gir kunden tett oppfølging, hele veien i mål.

Utplassering

Kan du tenke deg en fremtid innen reklame- og kommunikasjonsbransjen? Har du et skapende talent, har lyst til å få et innblikk i hvordan bransjen fungerer og vil vite mer om hvordan du kan ta skrittet videre? Hvis du er elev innen medieproduksjon eller andre relevante studieretninger på jakt etter utplassering vil vi gjerne høre fra deg!

Vecora Internship Program

I Vecora ønsker vi å ha de beste folkene innenfor vårt fagområde med i teamet. Vi vet at det kan være vanskelig å finne arbeid som nyutdannet, og har derfor opprettet et eget internship-program slik at du kan få de riktige erfaringene og opplæringen som trengs hos oss. Internship-programmet pågår i 3 måneder, uten fastlønn, men med provisjon og mulighet for fastmansettelse etter endt kontraktsperiode.

Under internshipet vil du få tildelt en mentor som veileder deg slik at du forstår helheten og verdien av det vi gjør i bedriften vår. Læringskurven er høy, og du vil få sjansen til å komme borti mye spennende som du garantert ikke lærte på skolebenken.

Send søknad

Wow! Du har kommet til veis ende på denne teksten. Nå er det tid for handling! Ta kontakt med daglig leder Hallgeir Gustavsen på e-post: hallgeir@vecora.no om mulighet for internship eller utplassering eller se nettsiden www.vecora.no/landing/internship

VECORA er et digitalbyrå og totalleverandør innen markedsføring som holder til sentralt i Sandnes.

Som digitalbyrå er det vår plikt og ekspertise å veilede våre kunder i kampen om oppmerksomhet. Vi tilbyr kreative løsninger innen web, annonsering, trykksaker, design, sosiale medier og medierådgivning.

Hos Vecora er det kunden som er i sentrum og resultatene som teller.

Vecora AS
Langgata 87, 4. etg, 4306 Sandnes
Telefon: 04125
E-post: post@vecora.no
Nett: www.vecora.no
Facebook: www.facebook.com/vecora.no